Home

Reizen

Projecten

Eco Producten

Contact

   
  >    Boerderij vakanties  
   
> Over onze reizen
Individuele reizen
Groepsreizen
Vogelreizen
Fietsreizen
Wandelreizen
Kanoreizen
Kampeerreizen
Boerderij vakanties
Gezinsvakanties
Teken- en schilderreizen
Workshops
Natuurspecials
> Alle reisverslagen
> Reisverslag insturen
> Fotoalbums
> Fotoalbum insturen

Geselecteerde reizen

Langs erkend biologische boeren, 10-daags, INDIV.
Boerderijvakantie voor ouders en kinderen, 9-daagsHet leven op de Poolse boerderij is wel even wat anders dan in Nederland. Veel producten komen van het eigen land en de boeren kunnen daarom ook vaak goed in hun eigen levensonderhoud voorzien. 's Zomers worden veel producten ingemaakt en worden er voorraden aangelegd voor de winter. Men maakt zelf witte kaas en soms boter.
Alle reizen van stichting Wólka zijn boerderijvakanties. U vindt vast een passende boerderijvakantie voor uw gezelschap in één van de gespecificeerde categorieën (linkerkant pagina).

Indien u een meer dan gewone interesse heeft in de dagelijkse werkzaamheden op een Poolse biologische boerderij, dan raden we de Boerderijvakantie voor ouders en kinderen, 9-daags aan.
Omdat we een aantal vaste startdagen aanraden, weet de boer dat de kans groot is dat er tegelijkertijd meerdere personen met dezelfde interesses komen. Hij kan hierop inspelen. Hij zal proberen in de week dat u er bent extra aandacht te besteden aan uw interesses.
De reis is dus niet alleen geschikt voor ouders en kinderen maar ook voor hen met speciale interesse voor de dagelijkse activiteiten op de boerderij.
 
 

TerugNaar boven
 
   

© Stichting Wolka, webdesign en scripting door J.P. Stolte - december 2004 Versie 2.0