Home

Reizen

Projecten

Eco Producten

Contact

   
  >    Vogelreizen  
   
> Over onze reizen
Individuele reizen
Groepsreizen
Vogelreizen
Fietsreizen
Wandelreizen
Kanoreizen
Kampeerreizen
Boerderij vakanties
Gezinsvakanties
Teken- en schilderreizen
Workshops
Natuurspecials
> Alle reisverslagen
> Reisverslag insturen
> Fotoalbums
> Fotoalbum insturen

Geselecteerde reizen

Biebrzamoerassen en Bialowieza, vogelreis,10-daags, GROEP
Oderdelta, Drawa, Slonsk, vogelreis 9daags NATUURSPECIAL
Lubelskie, Oost Polen, vogelreis, 10-daags, NATUURSPECIAL
Karpaten: uilen, spechten, vogelreis, 10-daags NATUURSPECIAL
Biebrzamoerassen, vogelreis met (huur)auto, 7-daags, INDIV.
Oerbos van Bialowieza, exclusief maaltijden, 4-daags, INDIV.
Oerbos van Bialowieza, inclusief maaltijden, 4-daags, INDIV.Noordoost Polen is al langgeleden ontdekt door vogelaars. De Biebrzamoerassen en het oerbos van Bialowieza zijn bij hen de bekendste vogelgebieden. In ons programma hebben we diverse arrangementen opgenomen voor de vogelaar. Zo kunt u fietsen rondom de Biebrzamoerassen waarbij u de mooiste plekjes aan doet. Komt u liever met eigen auto ook dan is er een passend arrangement waarbij u op verschillende plaatsen kunt overnachten zodat u eindeloze autotochten langs de zeer uitgestrekte moerassen kunt beperken.

In Bialowieza is een arrangement samengesteld waarbij een deskundige gids u diep het oerbos in neemt, waar u zonder begeleiding absoluut niet mag komen.

In mei worden er een aantal groepsreizen georganiseerd voor hen die van vogelen houden. In gezelschap van gelijk ge´nteresseerden wandelt u door de vogelrijkste gebieden van Polen onder begeleiding van een ervaren reisleider/ster. Bij de reisleiding bent u in goede handen. Zij kent de gebieden goed en zal u langs de mooiste plekjes leiden. Een Pools sprekende begeleider zal er voor zorgen dat taal nooit een belemmering vormt. Daardoor zal u ook makkelijker een praatje met bewoners van de streek kunnen maken en heeft u de kans om meer over hun cultuur en geschiedenis te weten te komen.

Tot slot kunt u ook helemaal naar eigen wens een vogelreis op maat samenstellen. Of dit nu voor u alleen is, of voor een heel gezelschap, dat maakt niet uit
 
 

TerugNaar boven
 
   

© Stichting Wolka, webdesign en scripting door J.P. Stolte - december 2004 Versie 2.0